Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

28 Αυγούστου 2017 15:02

Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχολογίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής ,την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018, με σκοπό την επιμόρφωση του γενικού πληθυσμού σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητικής Ζωής .

Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2017 , η επίσημη προκήρυξη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα σεμινάρια εισάγουν τον ακροατή-εκπαιδευόμενο στον εκπληκτικό κόσμο της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ με τον πιο ποιοτικό και προσιτό τρόπο..
Το ετήσιο Πρόγραμμα των σεμιναρίων περιλαμβάνει διά ζώσης διδασκαλία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ διαδικτυακή διδασκαλία και προσωπική μελέτη για την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται στα 150 ευρώ.

Αναλυτικότερα:
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε κύκλο μίας τρίωρης διά ζώσης συνάντησης ανά μήνα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μίας τρίωρης διαδικτυακής συνάντησης για τους συμμετέχοντες από την υπόλοιπη Ελλάδα , την Κύπρο και το εξωτερικό.
Το σύνολο των ωρών που θα πιστώνονται για τις δια ζώσης συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 36+14 ώρες για το τεστ αυτοαξιολόγησης =50 ώρες.

Το σύνολο των ωρών που θα πιστώνονται για τη τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση ανατροφοδότησης / μήνα με τον επιμορφωτή και προσωπική μελέτη ψηφιακού υλικού είναι 36+14 για το τεστ αυτοαξιολόγησης=50 ώρες.
Ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν:
 Εισαγωγή στην Επιστήμη της Ψυχολογίας: Σχολές και θεωρητικές προσεγγίσεις.
 Προπονητική Ζωής: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές
 Γνωστική-Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
 Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
 Θετική Ψυχολογία: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
 Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία.
 Κλινική Ψυχολογία.
 Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία.
 Διαταραχές προσωπικότητας και συναισθήματος.
 Τεχνικές και πορεία συμβουλευτικών συνεδριών
 Εισαγωγή στο NLP-Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό
 Εισαγωγή στη δικαστική ψυχολογία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : στο 22510-36520

Εκδήλωση ενδιαφέροντος αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο:
https://goo.gl/ta5tP8

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos