Δείτε εντυπωσιακό βίντεο: Super Puma παίρνει τραυματία από πλοίο

28 Αυγούστου 2017 15:07

Δείτε την διαδικασία της αεροδιακομιδής ενός τραυματία από ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας

Για μια ακόμη φορά η Πολεμική Αεροπορία είναι παρών και βοηθά ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κινδυνεύουν.

Το απόγευμα του Σαββάτου χρειάστηκε η άμεση μεταφορά ενός Φιλιππινέζου, μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου που έπλεε νότια της Ρόδου, ο οποίος τραυματίστηκε για λόγους που δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστοί, και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα έσπευσε για τη διάσωσή του.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο έχει «τραβηχτεί» μέσα από το Σούπερ Πούμα, βλέπουμε το ελικόπτερο να είναι πάνω από το δεξαμενόπλοιο, έναν διασώστη να κατεβαίνει με συρματόσχοινο στο πλοίο, να δένει τον τραυματία σε ειδικό φορείο, το οποίο και στη συνέχεια ανεβαίνει πάνω στο ελικόπτερο.



Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, 26 Αυγούστου 2017, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Super Puma διενήργησε αεροδιακομιδή τραυματία – μέλος του πληρώματος, Φιλιππινέζικης υπηκοότητας, του δεξαμενόπλοιου «KAPSALI», που έπλεε εκατόν πενήντα (150) ναυτικά μίλια νότια της Ρόδου. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου.
www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos