Η Εκατονταπυλιανή της Πάρου σε Γαλλικό ντοκυμαντέρ

02 Σεπτεμβρίου 2017 14:42

Στους θησαυρούς της Ευρώπης θα περιληφθεί η Εκατονταπυλιανή της Πάρου σε ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης που θα μεταδοθεί με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο FOX και στα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα VOYAGES , TV5 Monde και το National Geographic

H συγκεκριμένη σημαντική ενέργεια προβολής εντάσσεται στις προσπάθειες της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου και της εταιρίας Συμβούλων του, για την ανάδειξη και επί μέρους πτυχών των επισκέψιμων σημείων του νησιού με στόχο τη διεύρυνση των επισκεπτών ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Ο Δήμος Πάρου φιλοξένησε στο νησί, το διάστημα 25-31 Αυγούστου, τους Julien Bur και Hugo Sury της έγκριτης Γαλλικής εταιρίας παραγωγής Roche Production που πραγματοποιεί γυρίσματα για μια συλλογή 10 ντοκιμαντέρ διάρκειας 52 λεπτών έκαστο με θέμα: «Θησαυροί της Ευρώπης».

Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να παρουσιάσει τον πολιτισμικό και φυσικό πλούτο των Κυκλάδων μέσα από πέντε θεματικές ενότητες (πορτραίτα κατοίκων, φύση κτλ). Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους επισκέφθηκαν και κινηματογράφησαν την Εκατονταπυλιανή, πήραν συνεντεύξεις για την ιστορία της Πάρου και κινηματογράφησαν τις ομορφιές του νησιού μέσα από καϊκι.

Εκτός από συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις όπου κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του Δήμου Πάρου, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις με σκοπό την στοχευμένη και ποιοτική προβολή του νησιού και των θησαυρών που κρύβει.

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί ιδιαιτέρως το ΔΣ του Ιερού Προσκυνήματος για την συνεργασία, και την κ. Αννα Πολυκανδριώτου και το Swiss Home Hotel για την διαμονή και τη φιλοξενία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos