Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

06 Σεπτεμβρίου 2017 14:37

Επίσης, συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διακινητής παράτυπης αλλοδαπής

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (05.09.2017) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Επιπλέον, συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διακινητής παράτυπου αλλοδαπού

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής - χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 29χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι μετέβη στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστού γαλλικού δελτίου ταυτότητας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, μία 32χρονη υπήκοος Αφγανιστάν (που συνόδευε -2- παιδιά), διότι μετέβη στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστής συστατικής επιστολής αρχών Ιρλανδίας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 32χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διότι όπως προέκυψε προμήθευσε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα την 32χρονη ομοεθνή του και την διευκόλυνε να επιβιβαστεί παράνομα σε διεθνή πτήση.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos