Σήμερα λήγει ο Μεγάλος Διαγωνισμός για ένα δωρεάν τριήμερο στην πανέμορφη Νάξο! Αύριο αναδεικνύεται ο μεγάλος τυχερός…

11 Σεπτεμβρίου 2017 15:09

Στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός του Islands e – media ο οποίος θα αναδείξει τον υπερ – τυχερό που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο ενός δωρεάν τριημέρου για δύο άτομα στην όμορφη Νάξο.

Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής χιλιάδες, η ανταπόκριση του κόσμου πρωτοφανής! Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Διαγωνισμός παρατάθηκε κατόπιν απαίτησης του κόσμου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Η αυριανή κλήρωση, θα αναδείξει τον σούπερ τυχερό που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μαγευτική τριήμερη απόδραση στη Νάξο δωρεάν!

Το πακέτο του δώρου για δύο άτομα περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό περιβάλλον του Lagos Mare Boutique Hotel, ένα αυτοκίνητο για δύο ημέρες από το φιλικότερο και ταχύτερο σε εξυπηρέτηση γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Mikes Bikes & Cars και εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή σε διακεκριμένη θέση προσφορά της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής ελληνικής εταιρείας Hellenic Seaways.

Η αγωνία όσο περνούν οι ώρες κορυφώνεται! Ένας θα είναι ο τυχερός που θα αναδείξει η κληρωτίδα!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Υπομονή μέχρι αύριο, ημέρα ανάδειξης του μεγάλου τυχερού!

Απόκτησε το μοναδικό αυτό ταξίδι στη Νάξο με ένα κλικ!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos