VIDEO: Στη Νάξο χτύπησε η καρδιά των εμποροεπαγγελματιών των Κυκλάδων

23 Οκτωβρίου 2017 14:55

Στη Νάξο χτύπησε η καρδιά των εμπόρων Κυκλάδων κατά το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου, όπου διεξήχθη με επιτυχία το 10ο συνέδριο των εμποροεπαγγελματιών των νησιών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ιερείς της Μητρόπολης Παροναξίας, οι βουλευτές του νομού Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο δήμαρχος Κέας Γιάννης Ευαγγέλου, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας & επικεφαλής Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων Γιώργος Ζησιμάτος, η πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Κατερίνα Μονογυιού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νήσων και Αιγαίου Παύλος Πολιτάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, ο εκπρόσωπος της ΑΑΔΕ φορολογικός περιφερειάρχης Πειραιά και Νήσων Ρήγας Μπάρκουλας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος, ο οικονομικός επόπτης της ΕΣΕΕ...

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos