Στο υπουργείο Μεταφορών οι «γουρούνες»: Δεν φεύγουμε αν δεν δοθεί λύση, λένε οι ιδιοκτήτες

13 Νοεμβρίου 2017 19:43

Στο υπουργείο Μεταφορών παραμένουν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων τετράτροχων μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε εφταμελής επιτροπή τους με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αθανάσιο Βούρδα.

«Όχι άλλη κοροϊδία, αυτό το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά», είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων οχημάτων που είναι γνωστά ως «γουρούνες», οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν τα ξημερώματα με πλοίο από την Αθήνα και αφού πραγματοποίησαν μοτοπορεία μαζί με ιδιοκτήτες από άλλες περιοχές, κατέληξαν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων τετράτροχων διαμαρτύρονται για τον νέο ΚΟΚ που φέρνει το υπουργείο βάσει του οποίου θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών η σημερινή συνάντηση για άλλη μια φορά δεν έδωσε τις λύσεις που ζητούν οι επαγγελματίες. Όπως τόνισε μέσα στο επόμενο διάστημα θα καθορίσουν της στάση τους.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στην άσφαλτο για όλα τα τετράτροχα οχήματα από 125 κ.εκ.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos