Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας

16 Νοεμβρίου 2017 15:35

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

1. Επισημαίνεται η υποχρέωση των μελισσοκόμων να δηλώσουν τις έτοιμες για διαχείμαση κυψέλες τους με αίτηση-δήλωση για το τρέχον έτος στην Υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι 20 Ιανουαρίου 2018.

Η καταγραφή των έτοιμων για διαχείμαση κυψελών αφορά όλους τους μελισσοκόμους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

2. Όσον αφορά τις δράσεις 3.1 <Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)> και 3.2 <Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας>, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση- δήλωση στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δωδεκανήσου απευθείας, ή μέσω των Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων της περιοχής τους, επίσης μέχρι 20 Ιανουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου στη Ρόδο τηλ. 2241364915 , στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων στη Σύρο τηλ.2281098833, καθώς και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ε.Π.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos