Πρόσκρουση πλοίων στο Πέραμα χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή

20 Ιανουαρίου 2018 15:41

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ» Ν.Π. 11173 , που βρίσκεται πρυμνοδετημένο στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από ναυπηγείο στο Πέραμα για τη διενέργεια επισκευών, για περιστατικό θραύσης κάβων πρόσδεσης του παρακείμενου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «EUROPEAN EXPRESS» σημαίας Κύπρου με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή τους.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση επιφανειακών υλικών ζημιών, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν, προς παροχή συνδρομής, τα Ρ/Κ πλοία «ΧΡΗΣΤΟΣ 33» και «ΧΡΗΣΤΟΣ 41», ενώ από το Δ΄ Λιμενικό τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο πλοίων μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τους παρακολουθούντες νηογνώμονες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos