Ξεκινά η κτιριακή αναβάθμιση του Γυμνασίου- Λυκείου Μήλου

15 Φεβρουαρίου 2018 13:19

Στο στάδιο της υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αναβάθμισης και στατικής ενίσχυσης των κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μήλου, μετά την έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της υπογραφής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Ειδικότερα, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου, η ΕΥΔ προέβη στην προέγκριση του σχεδίου σύμβασης και της διαδικασίας ανάθεσης του έργου “Αναβάθμιση και Στατική Ενίσχυση κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μήλου”, συνολικού προϋπολογισμού 791.788,26 €, το οποίο, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το έργο αφορά τη στατική ενίσχυση και εργασίες αναβάθμισης στο συγκρότημα οκτώ συνολικά κτιρίων που βρίσκεται στην περιοχή Πλάκα, όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Μήλου. Στόχος του είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας του σχολείου και να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητά του σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos