Ξεκινούν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Κέας

04 Μαϊος 2018 17:32

Τη συμβασιοποίηση του έργου για τη συντήρηση του οδικού δικτύου νήσου Κέας υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Η σύμβαση υπεγράφη με την ανάδοχο εταιρεία «ΓΑΙΟΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε.Ε.», μειοδότρια του προαναφερθέντος έργου.

Το έργο που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, αφορά σε παρεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφαλείας καθώς και εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Οι παρεμβάσεις πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης ορίζεται σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Με δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης επεσήμανε για μία ακόμη φορά πως "η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει σε προτεραιότητα τα έργα που αφορούν στο οδικό δίκτυο των νησιών και προχωρά σε συνεχείς παρεμβάσεις, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο για τους χρήστες του", προσθέτοντας πως " το έργο θα συμβάλει καθοριστικά στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέας ".

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos