Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση στη Θήρα

12 Μαϊος 2018 11:09

Δυο από τους δράστες εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που παραλάμβαναν δέμα με κάνναβή

Κατασχέθηκαν -600- γρ. κάνναβης, -3- ζυγαριές, κ.α.

Συνελήφθησαν χθες (10 Μαΐου 2018) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών κατηγορούμενοι για προμήθεια - κατοχή – αποστολή και παραλαβή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στο Βόλο, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, άλλος ένας 29χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Όπως διακριβώθηκε μετά από συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων οι κατηγορούμενοι συνεργάζονταν μεταξύ τους, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια τις διαμοίραζαν με σκοπό τη διακίνηση τους στο νησί της Θήρας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Θήρα αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση εντόπισαν τους δυο δράστες (29χρονο και 28χρονο) αμέσως μετά την παραλαβή δέματος που τους είχε αποστείλει από το Βόλο ο 29χρονος συνεργός τους και αφού τους ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έλεγχο που τους έγινε, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στις κατοικίες τους στη Θήρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -596- γραμμαρίων
Ζυγαριά ακριβείας
Παράλληλα, στο Βόλο αφού εντοπίστηκε ο 29χρονος και προσδιορίστηκαν οι κατοικίες των δραστών, πραγματοποιήθηκαν σε αυτές έρευνες κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -4- γραμμαρίων
-2- Ζυγαριές ακριβείας
-2- θρυμματιστές (τρίφτες) κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -105- ευρώ
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos