Ανακοίνωση Hellenic Seaways για ανενεργούς λογαριασμούς Bonus Miles

06 Ιουνίου 2018 00:32

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει στα μέλη του προγράμματος “Hellenic Seaways Bonus Miles” ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί Bonus Miles που θα παραμένουν πλήρως ανενεργοί για δύο (2) ημερολογιακά έτη, δηλαδή μέχρι τις 31/12 του εκάστοτε δεύτερου έτους από την ημερομηνία του τελευταίου ταξιδιού, θα καταργούνται οριστικά.

Οι συγκεκριμένοι αριθμοί καρτών θα ακυρώνονται και τα μίλια, όπως και τα ποσά που θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια θα διαγράφονται οριστικά.

Για παράδειγμα, τα μέλη που δεν έχουν ταξιδέψει με την Bonus Miles κάρτα τους από την 01/01/2016 και μετά, θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2018, ώστε να διατηρήσουν το λογαριασμό τους (προσωπικά στοιχεία, μίλια και ποσό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι).

Διαφορετικά, θα γίνεται ολική διαγραφή του λογαριασμού τους. Αν μελλοντικά επιθυμήσουν να μπουν ξανά στο πρόγραμμα Bonus Miles, προκειμένου ν’ απολαμβάνουν τα προνόμιά του, θα πρέπει να προχωρήσουν σε εκ νέου εγγραφή.