Εξιχνιάστηκαν άμεσα -4- περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις και πολίτες στη Σύρο

18 Ιουλίου 2018 15:25

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου- Ερμούπολης τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις - πολίτες και συνελήφθησαν οι δράστιδες.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 23, 23, 47 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Όπως εξακριβώθηκε, οι κατηγορούμενες χθες το μεσημέρι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης προϊόντα περιποίησης από δυο επιχειρήσεις στην Ερμουπόλη. Επίσης, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε χωριό του νησιού όπου επισκεφτήκαν κατοικία ηλικιωμένων και αφαίρεσαν με παρόμοιο τρόπο ένα πορτοφόλι ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και δεύτερο, ωστόσο έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας που ενημερώθηκαν σχετικά κατάφεραν να εντοπίσουν τις δράστιδες, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Από τον αστυνομικό έλεγχο και την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τρία ναρκωτικά δισκία.

Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos