Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο και δυο συλλήψεις στην Ίο

18 Ιουλίου 2018 15:28

Την 16-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Την 16-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια μέθης.
Την 17-07-2018 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο Την 17-07-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Την 17-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο Την 18-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 38 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης τις οποίες οι δράστες σκόπευαν να πουλήσουν σε διερχόμενους τουρίστες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos