Νέα διαδικτυακή καμπάνια από την Βlue Star Ferries «Σερβίρουμε Αιγαίο»

20 Ιουλίου 2018 17:06

Η Blue Star Ferries με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνει για τη νέα της προωθητική καμπάνια με τίτλο «Σερβίρουμε Αιγαίο», που υλοποιεί σε συνεργασία με το Greek Gastronomy Guide, με μόνο σκοπό την παρουσίαση του γαστρονομικού πλούτου των νησιών του Αιγαίου.

Στην καμπάνια «Σερβίρουμε Αιγαίο» κάθε νησί παρουσιάζεται με την ιστορία του, τη γεωγραφία του, την κουζίνα του, τα προϊόντα του, τα χαρακτηριστικά του εδέσματα και άλλα πολλά! Τόσα όσα χρειάζονται για να μας αφήσουν την πλούσια και την πιο ιδιαίτερη γεύση κάθε τόπου. Γιατί τελικά η γαστρονομία είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθει ο ταξιδιώτης-επισκέπτης σε επαφή με την ουσία κάθε τόπου, «τα δαιμόνιά του», τους ανθρώπους του και σε τελευταία ανάλυση να γνωρίσει τον πολιτισμό της καθημερινότητας, ξεπερνώντας τη «βιτρίνα» και τα τουριστικά στερεότυπα.

Το ταξίδι στα 18 νησιά-προορισμούς της Blue Star Ferries (Kρήτη, Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Σαντορίνη, Ίο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό, Ικαρία, Χίο, Λέσβο,) μετατρέπεται σ’ ένα ταξίδι σε γαστρονομικούς προορισμούς, που μας ανοίγουν τις αγκαλιές τους, για να μας προσφέρουν τον καλύτερο γαστρονομικό τους εαυτό!

Ο χάρτης των νησιών του Αιγαίου πελάγους στην καμπάνια «Σερβίρουμε Αιγαίο» μετατρέπεται σ’ ένα εύχρηστο και διασκεδαστικό παιγνίδι, όπου πλοηγούμενος από νησί σε νησί, μαθαίνεις πληροφορίες για το καθένα απ’ αυτά. Και, αφού σου ανοίξει για τα καλά η όρεξη, οδηγείσαι στην πηγή των πληροφοριών που είναι το greekgastronomyguide.gr για να γνωρίσεις πιο αναλυτικά τους παραγωγούς των τοπικών προϊόντων, τους σημαντικότερους επαγγελματίες της εστίασης σε κάθε τόπο (ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία), αλλά και τα τοπικά πανηγύρια, τις αγορές και τα αξιοθέατα.

Στόχος της περιήγησης αυτής είναι τα νησιά να συνδεθούν στη συνείδηση του επισκέπτη με τη γαστρονομία τους, με τα προϊόντα και τις γεύσεις τους, ώστε να αναδυθεί μέσα από αυτό το ταξίδι η τουριστική τους ταυτότητα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, τα εδέσματα και τα προϊόντα γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές το κάθε τόπου! Το σκοτύρι και η μοσέντα ταυτίζονται και εκπροσωπούν την Ίο, οι ντοματοκεφτέδες και το ασύρτικο τη Σαντορίνη, η λούζα και η κοπανιστή την Μύκονο, το σαλτσίτσι και το βολάκι την Τήνο, οι γκιουσλεμέδες και οι σαρδέλες Καλλονής τη Λέσβο, η γραβιέρα και το ζαμπόνι τη Νάξο, το σαλατούρι και η σούμα την Πάρο, το μελεκούνι και η λακάνη τη Ρόδο, το τυρί της πόσιας και τα κατημέρια την Κω, οι χταποδοκεφτέδες και τα αλίπαστα την Κάλυμνο κλπ.

Το «Σερβίρουμε Αιγαίο» αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια της Blue Star Ferries να συμβάλλει στην προβολή των προορισμών του Αιγαίου Αρχιπελάγους και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα-πρότυπο για τη δημιουργία ανάλογων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις που υποστηρίζουν στην πράξη την άποψη ότι η Ελληνική Γαστρονομία, σε όλες της τις διαστάσεις, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη του ποιοτικού Τουρισμού της χώρας μας.

Τα καταπληκτικά τοπία με τις τοπικές καλλιέργειες, τα ντόπια και τα αγνά υλικά, οι ιδιαίτερες γεύσεις, οι άνθρωποι με τις γιορτές, τα πανηγύρια, τα έθιμά τους και την ανοικτή τους καρδιά, μπορούν να γίνουν μοναδικές εμπειρίες για τον επισκέπτη, προσφέροντάς του μία αυθεντική και ανεπανάληπτη γνωριμία με τη γαστρονομία και τον πολιτισμό κάθε τόπου.

Επισκεφτείτε και εσείς το www.greekgastronomyguide.gr/pou-na-pame/blue-star-serviroume-aigaio και ταξιδέψτε στους γευστικούς παραδείσους του Αιγαίου.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) με πλειοψηφικές συμμετοχές σε ηγέτιδες εταιρείες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos