Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στην Κω

28 Ιουλίου 2018 12:55

Συνελήφθησαν σήμερα (28 Ιουλίου 2018) πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 40 και 59 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη πώληση συσκευασιών με «αέριο γέλιου».

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που αποσκοπούν στην αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την προστασία των πολιτών – καταναλωτών οι κατηγορούμενοι λειτουργώντας καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης (μπαρ) διέθεταν προς πώληση σε πελάτες αμπούλες με αέριο γέλιου.

Κατασχέθηκαν συνολικά -111- αμπούλες αερίου.

Σημειώνεται ότι, αστυνομικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, με στόχο τη διατήρηση του σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos