Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η COCA-COLA «ταξιδεύει» στις Κυκλάδες

07 Αυγούστου 2018 11:29

Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola με πηγή έμπνευσης τα νησιά των Κυκλάδων, δημιουργεί ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, αυτή την ηλιόλουστη πλευρά του Αιγαίου.


Οι φωτεινές κυκλαδίτικες εικόνες, που «παίρνουν» τη θέση τους στη νέα συσκευασία, ανασύρουν αναμνήσεις που σημάδεψαν τα πρώτα μας καλοκαίρια με την οικογένεια, τις διακοπές με τους φίλους μας και τους καλοκαιρινούς έρωτες.

Το αγαπημένο μας αναψυκτικό, με πλήρωμα τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα των νησιωτών, δημιουργεί και τιμά με τον πιο μοναδικό τρόπο τα νησιά των Κυκλάδων και «σαλπάρει» με την πιο ιδιαίτερη «αποσκευή», που δεν είναι άλλη από τη νέα συλλεκτική συσκευασία, γεμάτη με πλούσιες κυκλαδίτικες εικόνες την οποία μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

H Coca-Cola όμως κρύβει και άλλες εκπλήξεις για φέτος το καλοκαίρι και μας προσκαλεί στον πιο awesome καλοκαιρινό διαγωνισμό μέσα από το WOAH application! Ο τρόπος συμμετοχής, απλός: Κατεβάζεις εδώ το WOAH app, ανεβάζεις τη δική σου καλοκαιρινή φωτογραφία με το συλλεκτικό μπουκάλι και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις εκπτωτικά κουπόνια για awesome καλοκαιρινές αγορές από το Thiki Greece!

Κάπως έτσι ένα αλλιώτικο μελτέμι θα φυσήξει στο Αιγαίο, ένα μελτέμι που θα φέρει μαζί το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola αφιερωμένο στις Κυκλάδες και ένα φανταστικό διαγωνισμό! Ανακαλύψτε και εξερευνήστε όλα εκείνα τα στοιχεία, και εάν είστε ήδη εκεί ένα είναι σίγουρο, θα ζήσετε ένα ανεπανάληπτο κυκλαδίτικο καλοκαίρι, powered by Coca-Cola!

 

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr