Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Νάξο

10 Αυγούστου 2018 16:17

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθές, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “NAXOS JET” Ν.Π. 12002, ότι είχε προγραμματιστεί πετρέλευση προκειμένου να εκτελέσει εγκεκριμένο δρομολόγιο προς λιμένες Πάρου-Μυκόνου-Τήνου-Άνδρου και Ραφήνας, με 156 επιβάτες, 19 Ι.Χ.Ε. και 03 δίκυκλα.


Κατόπιν ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκαν εργασίες στη δεξιά ηλεκτρομηχανή του πλοίου, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση από τον Πλοίαρχο, ο οποίος δήλωσε ότι πραγματοποιούσαν αλλαγή φίλτρων.
Από τη Λιμενική Αρχή Νάξου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “NAXOS JET”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του πλοίου, κενό επιβατών, προς λιμένα Ραφήνας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου, ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos