Με δυο νέα περιπολικά αυτοκίνητα ενισχύθηκε ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων

11 Αυγούστου 2018 13:12

Πρόκειται για δωρεά του ομίλου «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.» προς την Ελληνική Αστυνομία

Τα οχήματα κατανεμήθηκαν άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης και θα διατίθενται για τις επιχειρησιακές ανάγκες αστυνόμευσης της Σύρου

Στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Πάνο ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ επιδόθηκε τιμητική πλακέτα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα (11 Αυγούστου 2018) και τυπικά, κατά την διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της, δυο περιπολικά οχήματα πρόσφορα του επιχειρηματικού ομίλου «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Πάνο ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ.

Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία οχημάτων, τα οποία σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή κατανεμήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, αντίστοιχα, και θα διατίθενται για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών αστυνόμευσης της Σύρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, παρουσία των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης, τίμησε τον κ. ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην Ελληνική Αστυνομία.

Με την συγκεκριμένη χορηγία διασφαλίζεται η απρόσκοπτη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε οποιοδήποτε περιστατικό αστυνομικής φύσεως.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos