Σύλληψη για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων στη Μύκονο

18 Αυγούστου 2018 14:37

Την 17-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 36χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8- γραμμαρίων. Επιπλέον σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης -4- μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων στη Μύκονο

 

Την 17-08-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε -12- πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 20€ και 50€, τα οποία κατασχέθηκαν (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 17-08-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Συνελήφθησαν στη Μύκονο δυο αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -105- γρ. κάνναβης κ.α.

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Μυκόνου και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 27 ετών κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης – διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ (17 Αυγούστου 2018) εντοπίστηκε ο 27χρονος κατά την άφιξη του στο νησί, με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -104,7- γραμμάριων.

 

Όσον αφορά τον 23χρονο, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18 Αυγούστου 2018) εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς στη Χώρα Μυκόνου και σε έλεγχό που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα «φιξάκι» κοκαΐνης.

 

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos