Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 26/9/2018 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Π.Ε. Κυκλάδων

26 Σεπτεμβρίου 2018 03:00

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 26/9/2018, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Π.Ε. Κυκλάδων και Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.


Παρακαλούμε πολύ τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου (να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι έως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου (31 Οκτωβρίου 2018) και από ώρα 21.00 έως 06.00, ισχύει το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στους δασικούς δρόμους των νήσων Ρόδου, Καρπάθου και Κω, που προσδιορίζονται στη σχετική Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου τις ημέρες με επικινδυνότητα (4) και άνω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos