Νάξος: Κάτοικοι συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις

21 Οκτωβρίου 2018 12:46

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί το έργο της μεταφοράς του νερού από τη γεώτρηση του Αϊ Λια στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα Νάξου είναι οι αγροκτηνοτρόφοι της περιοχής. 


Το Σάββατο το πρωί συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να περιφρουρήσουν την εκτέλεση του έργου και «να διασφαλίσουν την ομαλότητα» όπως ανέφεραν στο naxostimes αστυνομικές πηγές.

 

Από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στη διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στον Αϊ Λια αγροκτηνοτρόφοι και κάτοικοι του Φιλωτιού και του Δαμαριώνα, πολλοί από τους οποίους κατέφθασαν στο σημείο με λεωφορεία. Επίσης, εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Βρούτσης (επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας») και Αντώνης Βασαλάκης, ο πρόεδρος του Φιλωτιού Βασίλης Κρασσάς, ο δικηγόρος των αγροκτηνοτρόφων Γιάννης Δέτσης, μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου και άλλοι πολίτες.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos