Τιμώμενη περιφέρεια στο Φεστιβάλ Μελιού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Συμμετέχουν 27 παραγωγοί από 10 νησιά

06 Δεκεμβρίου 2018 13:55

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η τιμώμενη περιφέρεια, στο 10o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα, με την συμμετοχή 27 παραγωγών από 10 νησιά.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν παραγωγοί από την Ρόδο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Χάλκη, την Λέρο, την Πάρο, την Κέα, τη Νάξο, την Αμοργό και την Τήνο, φιλοδοξώντας να προβάλουν και να προωθήσουν στις αγορές τα προϊόντα τους, έχοντας πάντα την στήριξη της Περιφέρειας που στέκεται αρωγός σε αυτές τις δράσεις.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπο για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Στόχος και του φετινού Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ΠΝΑΙ στο Φεστιβάλ Μελιού ως τιμώμενη περιφέρεια από όλη την χώρα, αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε μαζί με τους παραγωγούς μας την προβολή των τοπικών προϊόντων που παράγονται στα νησιά. Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, φέτος έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε τιμώμενη περιφέρεια. Με προσήλωση στο έργο μας και με την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τούς παραγωγούς των νησιών περιοχής ευθύνης της περιφέρειάς μας, πετυχαίνουμε να είμαστε σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos