Κυκλάδες: Happy New Year…μούσκεμα!

29 Δεκεμβρίου 2018 19:05

Η Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα ήπιου καιρού για τα νησιά του Κυκλαδίτικου συμπλέγματος. Υπό...βροχή φαίνεται να αποχωρεί το 2018 και να αλλάζουμε χρονιά μάλλον «μουσκεμένοι»!

Γιατί εφόσον επαληθευτούν τα μέχρι στιγμής καιρικά προγνωστικά μοντέλα, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα μας κάνει να πούμε το...Happy New Year με συνοδεία βροχής στις περισσότερες περιοχές των Κυκλάδων. Ισχυρές κατά τόπους βροχοπτώσεις και καταιγίδες προβλέπεται να σημειωθούν οι οποίες, θα εξακολουθήσουν να επηρεάζουν έντονα τον κυκλαδίτικο καιρό που θα είναι επίσης βροχερός, και την Τρίτη 1η Ιανουαρίου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σημειώνεται, ότι το κύμα κακοκαιρίας που στις Κυκλάδες θα εκδηλωθεί με φαινόμενα βροχοπτώσεων, θα επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα, στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα της οποίας, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos