Κυκλάδες: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνια...

04 Ιανουαρίου 2019 18:01

Τσουχτερό είναι το κρύο στις Κυκλάδες καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία» που πλήττει ολόκληρη τη χώρα έχει ρίξει τον υδράργυρο σε χαμηλά επίπεδα και στα νησιά.


Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, παραμονή της γιορτής των Θεοφανίων, το καιρικό σκηνικό στις Κυκλάδες θα χαρακτηρίζεται από νεφώσεις παροδικά αυξημένες με το ενδεχόμενο να σημειωθούν και τοπικές βροχοπτώσεις. Δυτικοί - βορειοδυτικοί θα είναι οι άνεμοι που θα πνέουν με ένταση 5 – 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 – 11 βαθμούς Κελσίου.

Ανήμερα τώρα των Θεοφανίων, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, τα μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν μέχρι στιγμής, ότι ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι άνεμοι πολύ νωρίς το πρωί θα είναι βορειοδυτικοί εντάσεως 6 μποφόρ, αλλά σύντομα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν με ένταση 3 – 5 μποφόρ. Τα ξημερώματα των Θεοφανίων ενδέχεται επίσης να σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Το κρύο πάντως θα παραμείνει καθώς οι θερμοκρασίες θα εξακολουθήσουν να είναι χαμηλές. Το πρωί των Θεοφανίων, η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα αγγίξει τους 9 – 10 βαθμούς Κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos