Κυκλάδες: Καιρική πρόγνωση για βροχερό διήμερο, νοτιάδες και σκόνη...

29 Ιανουαρίου 2019 18:06

Κύματα διαδοχικών βροχοπτώσεων θα επηρεάσουν αρχικά από τα δυτικά τον καιρό της χώρας το τριήμερο 29 – 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετεωρολογικές προβλέψεις.


Από το «χάρτη» της βροχής, δεν θα εξαιρεθούν απ΄ ότι φαίνεται ούτε οι Κυκλάδες!
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα νησιά των Κυκλάδων συμπεριλαμβανομένης της Πάρου.

Οι άνεμοι στην περιοχή θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα έχουν ένταση 6 – 7 μποφόρ ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με ένταση 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 17 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη τώρα 31 Ιανουαρίου, αναμένονται, κατά τα έως αυτή τη στιγμή μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, εντονότερα φαινόμενα βροχόπτωσης στις Κυκλάδες και στην Πάρο.

Οι νοτιάδες θα συνεχιστούν και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Επισημαίνεται επίσης, ότι οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ενδέχεται να ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικανικής σκόνης και δεν αποκλείεται η πιθανότητα οι βροχές που θα πέσουν κατά το διήμερο στα Κυκλαδονήσια, να έχουν τη μορφή λασποβροχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos