Τέλος Φλεβάρη «ξανάρχεται» σφοδρός χειμώνας στις Κυκλάδες και στην Πάρο!

18 Φεβρουαρίου 2019 18:24

Ο Φεβρουάριος σιγά – σιγά μας αποχαιρετά! Με ήπιο καιρό θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα στις Κυκλάδες και στην Πάρο, ωστόσο αυτή η «νηνεμία» δεν θα αποτελέσει παρά ένα ευχάριστο διάλειμμα, πριν από ένα ακόμα κύμα κακοκαιρίας!


Η ψυχρή «εισβολή» αέριων μαζών από τη Ρωσία που θα ρίξει κατακόρυφα τον υδράργυρο στη χώρα μας από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προβλέψεις, θα επηρεάσει και τα νησιά των Κυκλάδων.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη (23 –24/2) λίγο πριν την επίσημη έλευση της άνοιξης, ο καιρός θα δείξει και πάλι τα άγρια «δόντια» του στο νησιωτικό σύμπλεγμα και φυσικά στην Πάρο. Θυελλώδεις βοριάδες με ριπές ανέμων έως 10 μποφόρ, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρικού σκηνικού που θα διατηρηθεί περίπου, αν επαληθευτούν τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα, για τρεις σχεδόν ημέρες. Καιρική βελτίωση αναμένεται να υπάρξει από το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου.

Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή γιατί... «ξανάρχεται» σφοδρός χειμώνας στις Κυκλάδες και στην Πάρο, λίγο πριν την ημερολογιακή εκπνοή του φετινού χειμώνα που μας... δυσκόλεψε αρκετά με απανωτά κύματα κακοκαιρίας καθ΄όλη τη διάρκειά του!

Έρχεται η άνοιξη; Θα δείξει. Γιατί με τα τερτίπια που παρουσίασε ο φετινός καιρός κανείς δεν μπορεί πλέον να είναι σίγουρος...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos