«Έρχονται» ισχυροί βοριάδες στις Κυκλάδες και στην Πάρο…

20 Μαρτίου 2019 17:04

Φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα «αποχαιρετήσουμε» την άνοιξη και θα μπούμε και πάλι σε mood αγριότερων καιρικών φαινομένων που θα μας θυμίσουν ότι ο «γδάρτης» πρώτος εαρινός μήνας, λίγο πριν εκπνεύσει, δείχνει ως συνήθως τα δόντια του!


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες και στην Πάρο με κύρια χαρακτηριστικά τους δυνατούς ανέμους και την κάθοδο του υδράργυρου.

Από το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, οι βορειοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν και η έντασή τους θα φθάνει τα 5 – 6 μποφόρ ενώ από το βράδυ θα ενισχυθούν έτι περαιτέρω αγγίζοντας τοπικά τα 7 μποφόρ. Το ίδιο καιρικό σκηνικό με τάσεις τοπικής ενίσχυσης των βοριάδων και συνακόλουθης πτώσης της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή τώρα 22 Μαρτίου και το Σάββατο 23, οι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι που θα πνέουν στα νησιά του Κυκλαδικού συμπλέγματος θα έχουν ένταση 5 – 7 και τοπικά 8 μποφόρ και σύμφωνα με τις έως τώρα καιρικές προγνώσεις, ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο.

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου, οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φθάνουν τα 7 μποφόρ. Μικρή εξασθένιση των ανέμων και σχετική βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos