Μύκονος: Ολοκλήρωση γηπέδου 5x5 στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο

05 Απριλίου 2019 20:23

Ο Δήμος Μυκόνου ολοκλήρωσε με δική του δαπάνη την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 έκτασης 300 τ.μ. στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου 5Χ5, έκτασης 300 τ.μ., στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο. Ο Δήμος Μυκόνου με δική του δαπάνη και την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού ανέλαβε την κατασκευή του γηπέδου το οποίο δεν προορίζεται μόνο για αγώνες ποδοσφαίρου αλλά έχει την προοπτική να φιλοξενεί και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις που περιελάμβαναν την κατασκευή του υποστρώματος, εργασίες αδρανών υλικών και επιχωμάτωση και τέλος την τοποθέτηση ειδικού χλοοτάπητα.

Η Δημοτική Αρχή δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Παιδεία και τον Αθλητισμό και ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τη βοήθειά του

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos