Το εαρινό ράλι της ΦΙΛΠΑ (2019) στην Άνδρο

07 Απριλίου 2019 23:38

Το Εαρινό Ράλι της ΦΙΛΠΑ στην Άνδρο έγινε μέσα σε μια εαρινή καταιγίδα κατά την πρώτη μέρα.

Τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα διέσχισαν τα 2/3 της Άνδρου. Από Γαύριο πήγαν Μπατσί για εκκίνηση. Από εκεί ανέβηκαν Απροβάτου, Παλαιόπολη, Σταυροπέδα. Συνέχισαν Άγ. Γιώργη Φαράλη, Καπαριά, Αϊπάτια, Κόρθι, Όρμο. Ανέβηκαν Κοχύλου, κατηφόρισαν Συνετί. Πέρασαν τα Λειβάδια κι έφτασαν Χώρα. Όλα αυτά μέσα σε μια κατά διαστήματα απίστευτα δυνατή καταιγίδα. Στην φωτογραφία ένα από τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα (Morgan 1968) αποβιβάζεται στο Γαύριο από το Superferry .

Στο Μπατσί παρατάχθηκαν 42 υπέροχα αυτοκίνητα, άλλων εποχών. Καθένα και μια εποχή και μια ιστορία από μόνο του. Και βεβαίως 42 ηρωικά πληρώματα, που έδωσαν μια απίστευτη μάχη με τα καιρικά φαινόμενα. Όμως τα παλιά γέρικα, αλλά καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα τα έβγαλαν πέρα με το παραπάνω. Το παρακάτω βίντεο του Εν Άνδρω εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο τις απίστευτες συνθήκες της καταιγίδας που συνάντησαν τα ηρωικά αυτοκίνητα και τα πληρώματα τους. Τα αυτοκίνητα παρατεταγμένα στην παραλία στο Μπατσί (φωτ. Εν Άνδρω).

Ένα βίντεο που εντυπωσιάζει. Μια διαδρομή σε πολύ δύσκολες συνθήκες με καταιγιστική βροχή, δυνατό αέρα, αδιαπέραστη ομίχλη, στα βουνά της Άνδρου.





enandro.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos