Όργια στο Αιγαίο – Οι κολασμένες κρουαζιέρες των swingers

08 Ιουλίου 2019 10:39

Ερωτικός προορισμός για εκατοντάδες swingers αποτελούν τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά νησιά.

Μετά την καθιερωμένη ετήσια κρουαζιέρα στην Κρήτη πόλο έλξης – σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso – για τα… ασυγκράτητα ζευγάρια φαίνεται να αποτελεί και το Βόρειο Αιγαίο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ – το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο φέρετε να διοργανώνει τις… κρουαζιέρες – τέσσερα έως έξι ζευγάρια θα ταξιδέψουν μαζί σε ένα ιστιοφόρο με σκοπό να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μου αλλά και να ικανοποιήσουν την ερωτικά τους ένστικτα τα οποία έχουν να κάνουν με τις ανταλλαγές συντρόφων.

Το δρομολόγιο της μίνι κρουαζιέρας με all inclusive παροχές θα έχει ως εξής: Ρόδος – Τήλος – Αγία Μαρίνα – Άγιος Νικόλαος – Σύμη – Πανορμίτης – Χάλη – Ρόδος.

Το ιστιοφόρο των οργίων θα αποπλέει κάθε φορά από τη Νέα Μαρίνα Ρόδου απογεύματα Κυριακών. Όσον αφορά τις τιμές – σύμφωνα με την Espresso – διαμορφώνονται από 1.350 έως 1.820 ευρώ ανάλογα με την τουριστική σεζόν.

newsbomb.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos