Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ - Τ/Χ πλοίου στη Ραφήνα

08 Ιουλίου 2019 22:52

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, πιθανόν λόγω εμπλοκής ξένου αντικειμένου, κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου του δρομολογίου από Άνδρο για Ραφήνα.


Το “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ”, το οποίο μετέφερε 264 επιβάτες και 09 Ι.Χ.Ε., πλέοντας συμβατικά κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα της Ραφήνας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού κλάσης και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα του επόμενου προγραμματισμένου δρομολογίου του “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ”, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Στη συνέχεια και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας επετράπη ο απόπλους του “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” για λιμένα Νάξου προκειμένου αυτό ενταχθεί στα εγκεκριμένα δρομολόγια του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos