Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων: Ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ

15 Ιουλίου 2019 12:25

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, ενημερώνει ότι από 15-07-2019 ως και 31-10-2019, θα ανανεώνονται και θα εκδίδονται τα δελτία μετακίνησης ΑΜΕΑ.


Η διαδικασία ανανέωσης και έκδοσης νέων δελτίων , θα γίνονται στην έδρα της Διεύθυνσης(Πλ. Παπάγου 34, Ερμούπολη και ώρες 8.30-12.30), στα ΚΕΠ των Δήμων του Νομού Κυκλάδων καθώς και στα Τμ. Κοινωνικής Μέριμνας των Επαρχείων Άνδρου και Νάξου του Νομού Κυκλάδων.

-Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής ή Απόφαση Διοικητικού Διευθυντή του Ασφαλιστικού Φορέα που ανήκουν, όπου θα αναγράφεται παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%) ή βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο επιδοματικούς από το Δήμο ή από την Περιφέρεια σε περίπτωση διατροφικού επιδόματος. 1) Για τις γνωματεύσεις του ΚΕΠΑ δεν απαιτείται η αναγραφή του όρου παθολογοανατομικό ποσοστό. 2) Αναφορικά με τη γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιτροπής ή την απόφαση Διοικητικού Διευθυντή Ασφαλιστικού Φορέα, θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής :
I. Παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας 67% τουλάχιστον ή
II. Ανατομιοφυσιολογικό ποσοστό αναπηρίας 67% τουλάχιστον ή
III. Βλάβη από κοινή νόσο 67% τουλάχιστον ή
IV. Αναπηρία 67% τουλάχιστον ή
V. Παθολογοανατομική βλάβη 67% τουλάχιστον ή
VI. Ανατομιοφυσιολογική βλάβη 67% τουλάχιστον ή
VII. Εφ’όρου ζωής αναπηρία 67%

-Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο αυτής

-Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος (φορολογικού έτους 2018)

-Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες ή τρείς (3) ίδιες για τους δικαιούχους δελτίου συνοδού, από τις οποίες η μία θα επικολλάται στο δελτίο του συνοδού(σε περίπτωση έκδοσης)
Εξουσιοδότηση απαιτείται στην περίπτωση που δεν παρίσταται ο δικαιούχος



 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos