Η Ελένη Μενεγάκη με δυο φωτό έδειξε πόσο χάρηκε που γύρισε στην Άνδρο

26 Ιουλίου 2019 22:08

Στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο χαρούμενη είναι

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε βρεθεί για λίγες ημέρες στην Αθήνα τρομάζοντας τους οπαδούς της που αναρωτήθηκαν αν τελείωσαν τόσο σύντομα οι διακοπές της, αλλά η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να τους καθησυχάσει λέγοντας πως επέστρεψε για το τρέιλερ του νέου κύκλου της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Η επιστροφή στον παράδεισο

Και χθες, η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας τελειώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο και συγκεκριμένα τα Άχλα. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει με ένα πολύχρωμο μακρυμάνικο φόρεμα και σαγιονάρες στο χρώμα της άμμου, δίπλα σε έναν βράχο που επάνω του είναι ζωγραφισμένο με λευκή μπογιά το όνομα της ξενοδοχειακής μονάδας του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου και έγραψε στην λεζάντα: «My home, my paradise».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos