Σίσσυ Χρηστίδου: Από την Πάρο στη Νάξο!

26 Ιουλίου 2019 22:45

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

 

Για αρχή, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο σπα, βουτιές στις εντυπωσιακές πισίνες του, μπάνιο στα καταγάλανα νερά τη θάλασσας και βόλτες με τα παιδιά της. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Χαλκιδική, ενώ, πριν δέκα μέρες ταξίδεψε μαζί με τον Φίλιππο, τον Μιχαήλ και την αγαπημένη τους σκυλίτσα, Ginger, στην Πάρο, όπου πέρασαν όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο, η παρουσιάστρια και τα αγόρια της αναχώρησαν για τον επόμενο σταθμό των καλοκαιρινών τους διακοπών. Αυτός δεν είναι άλλος από τη Νάξο, στην οποία θα παραμείνουν για μερικές μέρες, προκειμένου να γνωρίσουν της ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού. Η Σίσσυ ενημέρωσε τους followers σχετικά με τη νέα απόδρασή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο που έβγαλε μέσα από το πλοίο της γραμμής.

 dete.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos