Μύκονος: Φέρνουν σκύλους - bodyguards για να προσέχουν τις βίλες

27 Ιουλίου 2019 20:00

Ακόμα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους επιστρατεύουν οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν τη φύλαξη πολυτελών κατοικιών, καθώς πολύ συχνά γίνονται στόχος επιτήδειων διαρρηκτών


Στα κόκκινα η εγκληματικότητα στη Μύκονο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών να περιορίσουν το φαινόμενο των κλοπών στις πολυτελείς παραθεριστικές επαύλεις.

Οι τουρίστες που τις νοικιάζουν αναγκάζονται να λάβουν επιπλέον μέτρα φύλαξης οι ίδιοι, προκειμένου να προστατέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Προσλαμβάνουν λοιπόν στρατιές απο bodyguards, οι οποίοι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, ενώ κάποιοι παραμένουν στις βιλες για ευνόητους λόγους.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται το νησί έχουν καταφέρει, άγνωστο πώς, να γνωρίζουν το οικονομικό status των ενοικιαστών καθώς και τις τοποθεσίες των σπιτιών.

Κάποιοι πελάτες μάλιστα ζητούν αυξημένα μέτρα προστασίας και οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν την προστασία τους στέλνουν στην Μύκονο ειδικα εκπαιδευμένους σκύλους CPO.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos