Συνάντηση του Αντιπερ/ρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη με Δεληγιάννη

02 Αυγούστου 2019 15:34

Με την εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, η οποία από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα αναλάβει τα καθήκοντα του Επάρχου Τήνου, συναντήθηκε χθες στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.


Η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο αιρετών αφορούσε στην - εφ’ όλης της ύλης – εκατέρωθεν ενημέρωση αναφορικά με σημαντικά θέματα που απασχολούν το νησί της Τήνου. Για τον λόγο αυτό, το παρών στην συνάντηση έδωσαν οι Προϊστάμενοι του συνόλου των Διευθύνσεων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Μετά το πέρας της συνάντησης, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των νεοεκλεγέντων συναδέλφων αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για μια επιτυχημένη θητεία.

Υποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την κα Δεληγιάννη-Άσπρου, της οποίας η μεγάλη εμπειρία και η πολύ επιτυχημένη παρουσία της στον χώρο της Αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια αποτελούν “εγγύηση” για τα νέα καθήκοντά της. Είναι αυτονόητο ότι η συνεργασία μας θα είναι συνεχής και σε καθημερινή βάση προκειμένου να δώσουμε λύσεις και να προσπεράσουμε τις διοικητικές δυσκολίες.

Η Τήνος, ένα νησί με ραγδαία ανάπτυξη, έκανε την σωστή επιλογή στο πρόσωπο της κας Δεληγιάννη-Άσπρου, η οποία ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του νησιού και από υπηρεσιακούς παράγοντες».

Από την πλευρά της, η κα Δεληγιάννη-Άσπρου δήλωσε: «Απομένει ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Επάρχου Τήνου και με συναίσθημα ευθύνης αλλά και με όρεξη για δουλειά είχα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στο πλαίσιο της συζήτησης αναφερθήκαμε εκτενώς στην βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού που αφορά τόσο τον πρωτογενή τομέα όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον κλάδο της ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος. Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η καλή και παραγωγική συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, συμβάλλει καθοριστικά στην εξεύρεση λύσεων και στην παραγωγή έργου. Πιστεύω λοιπόν, ότι προοιωνίζεται μια παραγωγική και αποτελεσματική θητεία με γνώμονα τη βελτίωση των υποδομών του νησιού μας, αλλά και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών».

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos