Η διάσημη fashion blogger Βαλεντίνα Φεράνι ήρθε στο Αιγαίο

03 Αυγούστου 2019 22:30

Η Βαλεντίνα Φεράνι με τους με 2,7 εκατομμύρια followers στο Instagram βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Η Βαλεντίνα είναι η αδερφή της πιο διάσημης fashion blogger του πλανήτη, της Κιάρα Φεράνι. Η ξανθιά καλλονή ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της με πολλές Ιταλίδες να την θεωρούν πρότυπο ομορφιάς και κομψότητας.

Για άλλη μια φορά η Βαλεντίνα επέλεξε να κάνει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στα ελληνικά νησιά. To protothema.gr έχει βίντεο από την άφιξή της στη Μήλο.

Η Βαλεντίνα όμως πριν την Μήλο επισκέφτηκε και την Σαντορίνη, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την νεαρή blogger την συνδέουν ισχυροί δεσμοί με τη χώρα μας καθώς εδώ γνώρισε τον άνδρα της ζωής της Λούκα. Σε μία τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram είχε γράψει:

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα. Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να μοιράζομαι όλες αυτές τις αναμνήσεις και τις περιπέτειες μαζί σου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα ήμουν τώρα, αν δεν με σταματούσες σε εκείνο το δρόμο στην Ελλάδα στη διάρκεια των διακοπών μου. Σ' αγαπώ περισσότερο από εχθές και λιγότερο από αύριο» είχε γράψει η Βαλεντίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι τρεις αδερφές Κιάρα, Βαλεντίνα και η Φραντσέσκα με 673 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ακολουθούν όλες το χώρο της μόδας και είναι πολύ αγαπημένες.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos