Η Seajets αγκαλιάζει και δίνει λύσεις στη Σαμοθράκη

16 Αυγούστου 2019 16:54

Η SEAJETS σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. I. Πλακιωτάκη και την Κυβέρνηση θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’.


Η σύνδεση έχει εξομαλυνθεί και πλέον οι επισκέπτες και τουρίστες της Σαμοθράκης μπορούν να μεταβούν από και προς το νησί χωρίς δυσκολίες. Η SEAJETS θα σταθεί δίπλα στη Σαμοθράκη για τη διατήρηση της ομαλής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη.

Τα έκτακτα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι:

Ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση και σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον δρομολόγια, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.

Η κίνηση αυτή της SEAJETS εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς πρώτα για τους κατοίκους του νησιού αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες επισκέπτες και ξένους τουρίστες χωρίς να υπολογίσει το κόστος, δίνοντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos