Ακυβερνησίες σκαφών σε Νάξο και Τήνο απογευματινές ώρες χθες

17 Αυγούστου 2019 12:20

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Π-Τ/Χ ''ΦΩΤΕΙΝΗ'' Τ. Σαρωνικού 4494, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Παροναξίας, με τρεις (03) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Τ/Χ ''ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ'' Ν.Ν. 165 από το οποίο ρυμουλκήθηκε το ''ΦΩΤΕΙΝΗ'', συνοδεία του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο λιμένα μαρίνας Χώρας Νάξου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

 

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Π-Τ/Ρ ''ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ'' Ν. Ύδρας 177, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμένα ν. Τήνου, με εννέα (09) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25 από το οποίο ρυμουλκήθηκε το ''ΠΙΝΕΖΑ'', συνοδεία του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στον εσωτερικό λιμένα Τήνου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos