Συλλήψεις 8 ατόμων σε Μύκονο, Σύρο και Νάξο

22 Αυγούστου 2019 23:08

Την 21-08-2019 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

 

Την 21-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 25χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την 21-08-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 45 ετών οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρήματα από επιχείρηση «super market» στη Νάξο. Τα χρήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο.

Την 22-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο 30χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 22-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, 29χρονος αλλοδαπός και 48χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos