Μαζί για την προστασία του δασικού μας πλούτου

10 Μαϊος 2011 18:01

Μια ακόμα αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει, και όπως αποδείχθηκε στο παρελθόν, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα με τραγικό τρόπο, σε αυτούς τους μήνες

δοκιμάζεται το αίσθημα ευθύνης και συνέργειας όλων απέναντι στο χρέος μας για προστασία του δασικού μας πλούτου.

Αποδείχθηκε επίσης ότι, όταν οι αρμόδιοι φορείς και η κοινωνία πετυχαίνουμε να συνεργαστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα και έγκαιρα, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Όμως οι μάχες που καλούμαστε να δώσουμε είναι συχνά άνισες. Για το λόγο αυτό η ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών είναι τα στοιχεία που απαντούν στα κρούσματα αδιαφορίας, αμέλειας και ασυνειδησίας που αποτελούν τη «σπίθα» και την απαρχή μιας οικολογικής καταστροφής.

Σε αυτό το σημείο, η συμβολή και συνδρομή των Μέσων Ενημέρωσης είναι πάντα καταλυτική.

Ζητάμε λοιπόν και φέτος, σε επίπεδο Περιφέρειας πλέον, την ευγενική σας χορηγία, "προσφέροντας" ελάχιστα δευτερόλεπτα για τη μετάδοση των μηνυμάτων ευαισθητοποίησης και εγρήγορσης των συμπατριωτών μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία ώστε να περισώσουμε ό, τι έχει απομείνει από το δασικό πλούτο των νησιών μας.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιάννης Μαχαιρίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos