Έκλεβε μέσα στο πλοίο

14 Μαϊος 2011 14:17

Τον εαυτό του τραυμάτισε ένας 30χρονος αλλοδαπός

που επέβαινε στο πλοίο «Blue Star Naxos» το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Δονούσα-Αιγιάλη.
Ο 30χρονος άντρας, μαζί με την 29χρονη φίλη του, είχαν συλληφθεί να κλέβουν προσωπικά αντικείμενα από τους επιβάτες και γι' αυτό το λόγο φυλάσσονταν σε χώρο του πλοίου ώστε να παραδοθούν στη Λιμενική Αρχή Πάρου. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Πάρου, ο 30χρονος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ίδιο πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου για περαιτέρω νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάρου.

Ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Μυκόνου

Ακόμη μία ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες στη Μύκονο, φαινόμενο που δυστυχώς είναι σύνηθες για το νησί των ανέμων. Η ληστεία, αυτή τη φορά έγινε στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στην περιοχή της Αργύραινας. Το πρωί, λίγη ώρα μετά το άνοιγμα της τράπεζας, δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τις υπαλλήλους. Στο χώρο δεν υπήρχαν συναλλασσόμενοι πολίτες. Ο ένας εκ των δραστών φρόντισε να αποσπάσει τα πορτοφόλια των υπαλλήλων ασκώντας τους βία και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ταμείο, αναγκάζοντας μία υπάλληλο να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Εν συνεχεία, οι δράστες αποχώρησαν από την τράπεζα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο χώρο περιπολικό της αστυνομίας και ξεκίνησε η επιχείρηση σύλληψης των δραστών, δίχως θετικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι το κλείσιμο του σημερινού φύλλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos