Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έγινε το πρώτο «βήμα» για την αξιοποίηση ενός ιστορικού κτιρίου

12 Δεκεμβρίου 2019 13:38

Το «πράσινο φως» προς τη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Κληροδοτήματος Άννης Κουτσοδόντη προκειμένου να αποφασίσει


τη σύναψη σύμβασης με ενδιαφερόμενη εταιρεία για την αξιοποίηση του πρώην ξενοδοχείου «ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΝ», ιδιοκτησίας του Κληροδοτήματος, έναντι μακροχρόνιας μίσθωσης, έδωσε με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Κληροδοτήματος, η οποία διεξήγαγε τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις και έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα για τη λήψη της σχετικής απόφασης, τόσο επί της οποίας, όσο και για το ακριβές περιεχόμενο των όρων της σύμβασης θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Κληροδοτήματος και Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης τονίζοντας:
“Είμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου που είχε τεθεί, την επίτευξη του οποίου επιδιώξαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος. Πιστεύω ακράδαντα ότι και οι τελικές διαπραγματεύσεις με την ενδιαφερόμενη εταιρεία θα στεφθούν με επιτυχία και ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα μπορέσουμε και επισήμως να ανακοινώσουμε τη μεταβίβαση του ακινήτου προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη επένδυση για την Ερμούπολη και τη Σύρο».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr