Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Ανδρο και Τήνο

06 Ιανουαρίου 2020 18:41

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» έχει φέρει μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν σήμερα περιοχές στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Ανδρο και την Τήνο. Ωστόσο, ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι πριν λίγο αποκατάσταθηκε η ηλεκτροδότηση τόσο στην Ανδρο όσο και στην Τήνο.

Μέχρι στιγμής πάντως παραμένουν αυτά σε Αττική και Βοιωτία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για Ανδρο και Τήνο: «Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα, με τη λειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ στην Άνδρο, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί αλλά και στην Τήνο.

Μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο και των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους, αποκαθίστανται σταδιακά από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκονται επί ποδός και εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών».

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα στο δίκτυο εντοπίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στη Βοιωτία, στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, Καπαρέλλι, Λεύκτρα και Μελισσοχώρι, Δομβραίνα, Ελλοπία και Λεοντάρι. Στην Αττική, παρουσιάζονται μεμονωμένα προβλήματα σε γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή της Παλλήνης, της Πεντέλης και του Ασπρόπυργου.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos