Συλλήψεις στις Κυκλάδες - Σε Σύρο, Μύκονο και Νάξο

17 Φεβρουαρίου 2020 13:35

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο


Την 15-02-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επίσης, ο δράστης διέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Σύρο Την 15-02-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 16-02-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Νάξο Την 16-02-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos