Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

04 Οκτωβρίου 2011 15:58

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και καταδικαστικές αποφάσεις, στην Μύκονο

Συνελήφθη χθες (03-9-2011) το μεσημέρι στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 28 ετών κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες (03-9-2011) πρώτες πρωινές ώρες, ο 28χρονος εισήλθε σε οικία στην Μύκονο που διέμενε 20χρονη ομοεθνής του και την τραυμάτισε στο λαιμό με μαχαίρι για προσωπικές τους διαφορές. Στην συνέχεια ο 28χρονος μετέφερε την 20χρονη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου και

τράπηκε σε φυγή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη. Επιπλέον στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού σε βάρος 51χρονης αλλοδαπής, στην Θήρα. Συνελήφθη σήμερα (04-10-2011) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας

για απόπειρα βιασμού. Ειδικότερα, σήμερα (04-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες ο 31χρονος στην περιοχή Περίσσα Θήρας αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία 51χρονη αλλοδαπή υπηκόου Μ. Βρετανίας η οποία αντέδρασε και κάλεσε σε βοήθεια.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos