Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Σύρο.

05 Οκτωβρίου 2011 19:17

Συνελήφθη χθες (05-10-2011) στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 Συνελήφθη χθες (05-10-2011) στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (05-10-2011) το απόγευμα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 28χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Σύλληψη ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής, στην Θήρα.

Συνελήφθησαν χθες (04-10-2011) το πρωί στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 18χρονος ημεδαπός και ένας ανήλικος 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (04-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες οι συλληφθέντες αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 57χρονου ημεδαπού στην Θήρα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και ύστερα από συντονισμένη έρευνα εντόπισαν αρχικά κοντά στον χώρο της οικίας να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο τον 18χρονο και τον συνέλαβαν. Ενώ λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν και τον 17χρονο.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για την διάπραξη κλοπών. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον 57χρονο, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στην Κάρπαθο Συνελήφθη, χθες (04-10-2011) στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αιγύπτου ηλικίας

25 ετών, για χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη διαμονή.

Ειδικότερα, χθες (04-10-2011) το πρωί ο 25χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Χώρα, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να αναχωρήσει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καρπάθου για χώρα του εξωτερικού.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχεθήκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos