Συλλήψεις σε Σύρο και Θήρα

21 Οκτωβρίου 2011 18:36

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, στην Σύρο

Συνελήφθη χθες (20-10-2011) στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, χθες (21-10-2011) το απόγευμα στην Ερμούπολη, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του, με σκοπό την πώληση και κατασχέθηκαν:

o εκατό ογδόντα τέσσερις (184) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD), Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών και o τριακόσιοι πενήντα επτά (357) κλεψίτυποι πολυμορφικοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας (DVD), διαφόρων Ελλήνων και Ξένων παραγωγών, χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ασφαλείας του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Σύλληψη ενός (1) ανήλικου αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στην Θήρα Συνελήφθη, χθες (20-10-2011) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας ανήλικος 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες (20-10-2011) το βράδυ στην Θήρα, μετά από έλεγχο που έκαναν περιπολούντες αστυνομικοί στον 17χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos